Thursday, 11 August 2011

Stalker Siri Ke-2

Hari tu entri pasal stalker tu bila aku baca balik..aku sebenarnya lebihkan cerita tentang buta it pun ada hehe...tapi kalau baca betul2..memang ada unsur2 aku stalker di situ hehe..ok...nampak tajuk entri? good..for you..as well as me also la..*cuba nak nafikan..nafikan apa? ziarah ni----> Rabun Ke..OMK!!

Ok..hari ni aku nak cerita ceritot sikit la..sikit kott..arghh.,.peduli apa suka hati la nak cerita banyak mana pun..yg letih menaip aku..bukan engko Fezul Fadhley oi..ooppss...:P hehe...hari ni aku bongkar sikit..di samping itu nak promosi jugak la..senarai2 blog yang aku suka skodeng bila aku nak baca entri baru diorang...bukan lah fans..tapi suka dgn cara diorang berblogging..so aku jadikan diorang ni inspirasi aku.. :D

:: yang pertama aku nak perkenalkan..Alif Idham..ini blog dia A Beautiful Lie... dia ni aku kenal dari form 1 lagi..tapi tak rapat..masuk form 6 baru la tegur2..dia pun study kt UiTM...ambik masscom..kenalin...:)


:: yang kedua..haa..ni classmate aku masa sem 1..kalau korang ada follow aku..korang akan perasan yang aku selalu je mention mamat ni dalam entri2 aku..(dalam entri ni pun sama =.='') haha..kenalkan Fezul Fadhley..jemput2 lah ziarah blog dia yakni er...Shwiit..hehe

::ok..next..my form 6 classmate..Zulaikha Harith's..skarang ada kat Shah Alam..study kat Unisel..cun tau dia ni..hehe..ok ini blog dia AllAboutMe


::last but not least..adik aku sorang ni..kenalkan EmanAhmad FizzahMohd..(adik aku yang perempuan hee..biasa la kongsi acccount) aku pun tak tau knape aku suka stalker blog dia..maybe sebab cara dia menulis tu selamba badak kot hehe..ni la dia Tulisan Kuh Jiwe Kuh

happy blogging..:)

2 comments:

  1. nama sye ade disitu.. hehehe..
    bru prasan.. :))
    amboi.. tu die.. komen nye leh tahn.. :)) huhu

    ReplyDelete

Sila Beri Sepatah Dua Kata