Thursday, 11 August 2011

'Segmen cx's : Geng UiTM by campus'




haha sumpah hari ni sudah pecah rekod!! 3 entri..dalam masa..er..kurang sejam..i guess..bukan pe (dah macam ayat trademark la) tadi aku jalan2 dalam facebook..masuk 1 kelab ni named Blogger UiTM..haaa...bila tengok nama group..for sure semua members adalah UiTM's brand..heh..so..masa aku scroll ke bawah..ada 1 entri ni menarik la..dipost oleh beliau ni < ce klik >

contest ape erkk..nak cerita panjang sgt..tapi yang aku paham beliau ni nak kumpulkan warga UiTM dari segenap kampus..nak tau korang klik SINI

Ini several questions yang tuan punya contest ni sediakan utk kami2 yang join nie jawab...:)


UiTM campus mana

UiTM Puncak Perdana



Course

 Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Maklumat (Pengurusan Sistem Maklumat) ( IM221)



Part
Part 2




^____________________________________^\/

7 comments:

  1. tqvm my dear cuz sudi join! :)

    ReplyDelete
  2. kite same cmpus + kos..tp buka sem nie kite part 3..hikhik =)

    ReplyDelete
  3. same campus gak n same fakulti..

    ReplyDelete
  4. singgah melawat geng uitm :) selamat berpuasa, selamat hari raya :D uitm dihatiku! ♥

    geng uitm by campus :)

    ReplyDelete
  5. salam, hi! from p.perdana n same fac..

    jom dtg sini
    http://jiwamemberontak.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

    done folo

    ReplyDelete
  6. waaa...ai sume2...xsgke lak rmai yg sme fac lam ni..hehe..

    ReplyDelete
  7. hai! datang dari segmen ini juga :)

    ReplyDelete

Sila Beri Sepatah Dua Kata