Saturday, 25 February 2012

sabar berbatas

aigoo..semalam aku diserang! oleh siapa? ok ini prediction aku la..tak tahu betul ke salah. aku diserang oleh si penstalker wall facebook aku. Chewah kemain aku kan ada stalker pulak.. kau mampu? bahaha!

apa-apa pun, aku masih boleh bersabar setakat ni. Aku bukan pesen yang pompang-pompang bila keadaan tengah panas. Selalunya aku akan jadi 'air'. Yakni aku tidak akan berlawan dengan orang yang tengah meroyan mahupun yang tengah panas bontot. ops, agak pedih di situ. Tapi itulah aku. Tapi perlu juga diingat, jangan ambil kesempatan kalau tak nak tengok aura yang aku simpan selama ni terlambak keluar macam tu je. Ingat. I remind you.

hari ini aku ada posting sesuatu di facebook yakni yang ada kesinambungan dari isu semalam. Ala mamat, tak payah pretend yang kau tak baca ok. Kan kerja kau selama ni jadi spy tak bergaji? well, aku sikit pun takkan halang kau dari terus menstalking aku. bak kata pepatah yang aku reka sendiri, stalking tandanya sayang. :D

*sedang layan lagu ni..



takda kaitan lagu ni dengan aku waima entri ni sekalipun. ada paham?


Dah la, cakap banyak2 pun tak guna.

3 comments:

  1. hehhehhee.... sob... sob dik ea.. alahai wak derk jerk cam gini.. ehheeee...

    ReplyDelete
  2. aku nampak ada perubahan d cni.. hehex

    ReplyDelete

Sila Beri Sepatah Dua Kata